Hulp via de Enschedese Uitdaging!

Verslagje van de afspraak met Mark Krakers van de Enschedese Uitdaging in de Kloostertuin op vrijdag 1 juli 2016 om 11 uur.

Mark had lekker getraind, zei hij en kwam vrolijk onze tuin binnenstappen.

We hebben samen even door de tuin gelopen, Mark was zeer geinteresseerd en gaf veel complimenten!

Bij de ontmoetingscirkel waar een verhard pad doorheen loopt trok ik met mijn voet een streep van een halve cirkel door de houtsnippers om aan te geven waar ik mijn ontwerp voor het pergola-prieel-ontmoetingsruimte met zitgedeelte en opbergfunctie wel graag zou willen zien in het echt.

Mark vond het een mooie plek en begreep ook dat het erg warm wordt in de zomer en dat zo’n plek erg belangrijk is voor een Wijkontmoetingstuin. De bewoners van het Bruggerbosch komen geregeld met een begeleider door de tuin wandelen of rijden en dan is zo’n ontmoetingsplek ideaal. Lekker even uit de zon, even samen zitten, genieten.

Mark vertelde hoe de Enschedese Uitdaging te werk gaat en wat zijn taak is. Er zijn meerdere bedrijven die vast wel zouden willen helpen. Mark verbindt ze met elkaar zodat het plan kan worden uitgevoerd.

Hij zei dat hij graag voorrang wilde geven aan ons project. Een aantal van onze leden willen graag helpen tegen de tijd dat het eea in elkaar gezet gaat worden. Dat vond hij ook fijn te horen.

Samen hebben we nog even koffie gedronken aan de picknicktafel waar onze voorzitter Ans Lassche ook aan kwam schuiven.

Proost! Op de samenwerking!


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square